Header

Boels Zanders Advocaten

Nieuwbrief Food & Agri - juni 2017

Nederland behoort tot de koplopers in de food & agrisector. Deze snel ontwikkelende, innovatieve sector is dan ook altijd in beweging maar is door de hoeveelheid regelgeving een van de meest gereguleerde sectoren. Wij weten de weg door al deze regels, informeren u en staan u met advies en begeleiding bij. Ook delen wij onze kennis graag met u. Daarom treft u hierbij aan de nieuwsbrief food & agri, met het laatste nieuws op het gebied van food & agri overzichtelijk voor u op een rij gezet.

Productrecall in de voedingsmiddelenindustrie

Regelmatig worden consumenten gewaarschuwd voor de veiligheid van producten in winkels. Denk hierbij aan de waarschuwing van supermarktketen Deen, waarbij de vermelding van de allergenen soja en melk ontbrak op het etiket van de leverworst. De Jumbo riep onlangs de ongerookte coburgerharm terug in verband met mogelijke aanwezigheid van de salmonellabacterie.

Lees meer

De herstructurering van de (glas)tuinbouw

Een van de grootste handelshuizen in Nederland in groenten en fruit, The Greenery, is van plan de Nederlandse (glas)tuinbouw te gaan saneren. Hierbij zal een herstructurering plaatsvinden van de groente- en fruitteelt. Deze herstructurering gaat onder meer gepaard met ruilverkaveling en onteigening.

Lees meer

Kunnen wij u van dienst zijn?

 
 

Heeft u een vraag aan het team Food & Agri? Neem dan contact op met onze contactpersoon Ralph Geelen.

 

+31 (0)88 30 40 131

 

geelen@boelszanders.nl

 Toon Boels Zanders op kaart

Volg ons op