Header

Nieuwsbrief Insolutions | Editie maart 2017

Ons team insolventierecht en herstructurering adviseert onder andere financiers, schuldeisers en bestuurders van bedrijven in moeilijkheden. Kennis is macht, Kennis delen is Kracht. Daar ligt de Kracht van onze Ambitie. Wij delen onze Kennis graag met u. Daarom sturen wij u hierbij onze Nieuwsbrief Insolutions met daarin het laatste nieuws op het gebied van herstructureringen, incassokwesties en faillissementen.

Laatste Nieuws

Verhaal van leegstandsschade

De Hoge Raad geeft (meer) duidelijkheid over de verhaalsmogelijkheden van leegstandsschade in het faillissement van een huurder.

Lees meer

Nieuwe Algemene Bankvoorwaarden met ingang van 1 maart 2017

Sinds 1 maart 2017 zijn er nieuwe Algemene Bankvoorwaarden. Doel: duidelijkheid jegens de klant over zijn rechten en plichten. Maar hebt u de ABV wel gelezen bij afsluiting financieringsproduct? Lees in deze bijdrage over de ABV 2017 en waarom u ze wel zou moeten doorlezen.

Lees meer

Ontslagvergoedingen in faillissement

In faillissement hebben werknemers geen recht op een transitievergoeding indien hun arbeidsovereenkomst met de failliet wordt opgezegd door de curator. In uitzonderingsgevallen kunnen werknemers desondanks aanspraak maken op een ontslagvergoeding.  

Lees meer

Belastingdienst vraagt faillissement aan: leuker kunnen we het niet maken wel makkelijker

De Belastingdienst mag het faillissement aanvragen van belastingschuldigen. Daarbij mag de Belastingdienst gebruik maken van informatie die is verkregen door een boekenonderzoek. 

Lees meer

Kunnen wij u van dienst zijn?

 

Heeft u een vraag aan het team insolventie & herstructurering? Neem dan contact op met onze contactpersoon Jeroen Tulfer.

 

+31 (0)88 30 40 187

 

tulfer@boelszanders.nl

 Toon Boels Zanders op kaart

Volg ons op