Advoc: wereldwijd netwerk van advocaten

Wij werken intensief samen met advocatenkantoren gevestigd in alle belangrijke businesscentra van de wereld en verenigd in ADVOC, het internationale netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren. Een netwerk waarbij kantoren worden geselecteerd op basis van de (internationale) kennis en ervaring.  Er worden geen inschrijfgelden gevraagd waardoor de kwaliteit van het netwerk op een hoog niveau blijft. Als mede-oprichter van ADVOC staan wij voor u klaar om u, waar ook ter wereld, met de juiste kennis van lokale wet- en regelgeving te ondersteunen.2014 01 17 ADVOC logo

Internationaal kennis uitwisselen
Onze advocaten organiseren én bezoeken met regelmaat internationale ADVOC-bijeenkomsten waar advocaten onderling kennis uitwisselen elkaar ook persoonlijk beter leren kennen. Dit helpt ons om bij een hulpvraag van een cliënt nog sneller contact te zoeken met een van onze internationale partners. Zo zijn wij dichtbij onze cliënt en werken we nauw samen met onze internationale partners.

Ieder lid van ADVOC heeft aangetoond onmiddellijk te reageren op een hulpvraag van een cliënt die via een ander ADVOC-kantoor binnenkomt. U kunt daarbij rekenen op een net zo toegewijde aanpak als u van ons gewend bent. Wij leggen het contact met het kantoor voor u en als u dat wilt, blijven wij u ook begeleiden in het traject. U staat er niet alleen voor, wij staan naast u. Ook over de grens.