Skip to main content

Arbeidsrecht Congres

Team Arbeidsrecht organiseert jaarlijks in juni altijd met veel plezier het Arbeidsrecht Congres. Wij bespreken dan diverse actuele onderwerpen met u en sluiten de dag graag af onder het genot van een hapje en een drankje. Inmiddels staat de wereld al meer dan een jaar in het teken van COVID-19. In 2020 is het congres daarom niet doorgegaan op de manier waarop u dat van ons gewend bent. Wij hebben er toen voor gekozen u bij te praten in de vorm van een digitaal congres.

De afgelopen weken lijken de coronabesmettingen langzaam af te nemen. Door verschillende versoepelingen gaat de maatschappij stapsgewijs terug naar het oude ‘normaal’. Wij zien onder meer dat de toegestane bezoekersaantallen voor bijeenkomsten langzaam stijgen en dat steeds meer locaties de deuren weer openen. Wij hebben dan ook het vertrouwen dat wij u over enkele maanden weer in persoon kunnen ontmoeten. Mede om deze reden hebben wij besloten om het Arbeidsrecht Congres dit jaar niet in juni digitaal plaats te laten vinden, maar het congres te verzetten naar een later moment dit jaar.

Naar de huidige verwachtingen – afhankelijk van de versoepelingen – zal het congres plaatsvinden in oktober 2021. Dit als onderdeel van een breder Boels Zanders congres waarin we samen met u ook stil willen staan bij het 20-jarig jubileum van Boels Zanders én het 10-jarig bestaan van ons kantoor in Eindhoven. Wij hopen u dan weer te mogen verwelkomen.

Meer informatie

Natuurlijk vinden wij het jammer dat er nog enige tijd overheen zal geen voordat wij elkaar weer kunnen ontmoeten. De collega’s van team Arbeidsrecht staan er dan ook voor open om op een eerder moment dan oktober bij te praten. U kan hiervoor altijd contact met ons opnemen. Daarnaast zullen wij u vanzelfsprekend op de gebruikelijk wijze op de hoogte houden over actualiteiten.