Bedrijfsinrichting en herstructurering

Een goede inrichting van uw onderneming zorgt ervoor dat u de risico’s beperkt en in controle bent en blijft over uw onderneming. Ook in moeilijke tijden. Een goede structuur binnen de (groep van) onderneming(en) is daarnaast van het grootste belang bij bedrijfsopvolging en verkoop van de onderneming.

De advocaten van het Team Food & Agri staan u als ondernemer ook bij in deze moeilijke tijden. Advies over herstructurering van de onderneming behoort ook tot onze kerncompetenties. Inzet van onder meer de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) kan een uitkomst bieden voor ondernemingen die in de kern gezond zijn maar die door omstandigheden in financiële problemen zijn gekomen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij kunnen u adviseren over de wijze waarop u uw bedrijfsproces en structuur kunt inrichten. Dit om financiële en bedrijfseconomische risico’s te beperken. Daarnaast kunnen wij met u meedenken als uw onderneming in moeilijke tijden verkeert. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de dienstverlening van Team Food & Agri? Neem dan contact op met Ralph Geelen of één van onze advocaten van Team Food en Agri.