Over Boels Zanders

Boels Zanders Advocaten
Onze kennis werkt in uw voordeel. Dát is de kracht van ambitie. Boels Zanders Advocaten is er voor u. Dat klinkt simpel en dat is het ook. Kennis en ervaring mag u van elk gerenommeerd advocatenkantoor verwachten. Wat Boels Zanders bijzonder maakt, is onze instelling. Onze cliënten staan op één. Of het nu gaat om een overname, aansprakelijkheid, arbeidsrecht, erfrecht of internationaal juridisch advies; u kunt rekenen op een advocaat of jurist die met u meedenkt en met u meegroeit.

Wij werken niet vóór u maar mét u
Wij zijn gedreven door ambitie en gaan voor langdurige relaties. Wij zijn betrokken en meedenkend maar ook duidelijk. Snel en eerlijk vertellen wij u wat wel én wat niet haalbaar is.  Wij zien onszelf graag als een betrokken, benaderbare collega. Met meer dan 80 gespecialiseerde advocaten, 3 kantoren (in Eindhoven, Venlo en Maastricht), 50 stafondersteuners, een Belgian desk, een German desk en een International desk, kunnen wij u altijd optimaal van dienst zijn.

De internationale buurman dichtbij
Boels Zanders staat in de landelijke Advocatie top 25 van grootste kantoren. Onze advocaten hebben een brede maar ook zeer specialistische nationale én internationale juridische kennis. Wij investeren continu in het up-to-date houden van onze kennis en delen deze kennis graag met u. Want kennis is macht, kennis delen is kracht. En juist dát is de kracht van onze ambitie.

ISO certificering
Ons kantoor heeft inmiddels een aantal jaar op rij de strenge ISO 9001:2008 kwaliteitsnormering behaald. Onlangs heeft Boels Zanders zelfs de nieuwe normering ISO 9001:2015 behaald. Dit toont aan dat onze zaken goed georganiseerd zijn. Bij de nieuwe ISO-norm ligt de nadruk veel meer op de strategische doelen die de organisatie zichzelf heeft gesteld en op de context waarbinnen de organisatie functioneert.

Wat betekent dit voor de cliënten van Boels Zanders Advocaten?
De advocaten en medewerkers van Boels Zanders zijn betrokken en meedenkend maar ook duidelijk. Kwaliteit en transparantie, daar draait het om in de dienstverlening. Naast onze basisprocessen voldoen ook ons risicomanagement en onze verbetercyclus aan de strenge ISO normen waardoor onze cliënten kunnen vertrouwen op een continue verbetering van onze bedrijfsvoering en dienstverlening.


certiked-logo-iso-9001-2015