Skip to main content

Roald Subnel en Marie-Louise Kneepkens van het team Fusies en Overnames hebben Aareon Nederland B.V. begeleid bij de overname van alle aandelen in het aandelenkapitaal van CubicEyes B.V. De transactie is gerealiseerd op 21 oktober 2022.

Over Aareon Group

Aareon is de toonaangevende leverancier van ERP-software en digitale oplossingen voor de Europese vastgoedsector en haar partners. De Aareon Group biedt baanbrekende en betrouwbare softwareoplossingen voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van bedrijfsmodellen. Ongeveer 3.000 klanten van de technologieleider beheren meer dan 10 miljoen eenheden in heel Europa. De Aareon Group is een internationale onderneming met kantoren in de DACH-regio, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland, Noorwegen en Zweden. Aareon heeft een eigen ontwikkelingsbedrijf in Roemenië. Bij de Aareon Group werken meer dan 1.800 mensen, waarvan meer dan een derde bij de internationale dochterondernemingen. In 2020 behaalde Aareon een omzet van circa EUR 258 miljoen en een gecorrigeerde EBITDA van EUR 62 miljoen.

Over CubicEyes

CubicEyes is een Software-as-a-Service (SaaS) ontwikkelaar die actief is binnen de vastgoedsector. CubicEyes is sinds haar oprichting lid van NLDigital. Met een achterban die EUR 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt, is Nederland ICT dé belangenbehartiger van de IT-, Telecom-, Internet- en Officesector. NLDigital is de brancheorganisatie voor bedrijven actief in de IT-, Telecom-, Internet- en Officesector in Nederland.

Voor meer informatie verwijzen wij naar het persbericht op de website van vastgoednieuws.nl (klik hier).