Skip to main content

Janou Briaire, Milou Segers en Tim Stoffelen van het team Fusies en Overnames hebben transportbedrijf Mol Cargo begeleid bij de overname door het Oostenrijkse Lagermax Logistics. Met de overname breidt Lagermax haar Europese netwerk verder uit.

Over Mol Cargo

Mol Cargo, gevestigd in Tiel, Rotterdam en Gent, heeft ongeveer 120 medewerkers. Het bedrijf beschikt over meer dan 50.000 m2 opslag- en logistieke ruimte en verzorgt West-Europese transporten met een eigen vloot. Het bedrijf begon in 1987 met het vervoer van tweewielers. Dit transportsegment groeide gestaag door de decennia heen en werd een specialiteit van Mol Cargo. Het bedrijf bedient bekende klanten zoals Honda, Harley-Davidson, Suzuki, Kawasaki, BMW-Motorrad, BRP (Bombardier) en Ducati en genereerde in 2021 een omzet van meer dan 18 miljoen euro.

Over Lagermax

De Lagermax Group heeft 58 eigen vestigingen in 14 Europese landen en biedt daarmee een uitgekiend distributienetwerk voor alle wensen van de klant. Het bedrijf genereerde in 2021 een totale omzet van 545 miljoen euro en stelt ongeveer 3.600 mensen tewerk.

Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van Lagermax (klik hier).