Skip to main content

Van Tilburg-Bastianen heeft op 4 januari 2023 de activiteiten van DAF-dealer Allers Automotive met vestigingen in Nederland en Duitsland overgenomen. Boels Zanders heeft de aandeelhouders van Allers begeleid bij het verkoopproces. Namens Boels Zanders waren Luuk Hendriks, Madelène Leurs en Daan Pollaert verantwoordelijk voor deze transactie.

Over Allers Automotive

Allers Automotive is een familiebedrijf, opgericht in 1945, en is een full-service DAF dealer met acht vestigingen in Noord-Brabant en Limburg en in Duitsland. De activiteiten van Allers omvatten onder meer de verkoop van nieuwe bedrijfswagens, de aan- en verkoop van gebruikte trucks en volgwagens en zogenaamde Totale Care onderhouds- en reparatiefaciliteiten voor complete combinaties.

Over Van Tilburg-Bastianen

Van Tilburg-Bastianen is eveneens een familiebedrijf in de automotive sector. In 1947 verwierven zij het dealerschap van Volkswagen. Toen naast de behoefte aan personenwagens, ook het (beroeps-) goederenvervoer toenam, is er een afzonderlijke onderneming opgericht. Deze richtte zich op de dienstverlening rondom de bedrijfswagen, en in het bijzonder van het merk DAF. In de jaren ’70 verwierf Van Tilburg-Bastianen Groep het dealerschap van Audi. Daaraan is in 2007 het DAF dealerschap in Polen toegevoegd.

Klik hier voor het persbericht op de website van Van Tilburg-Bastianen.