Skip to main content

Per 4 oktober 2017 zijn Mediahuis en Jellow een strategische samenwerking aangegaan. Deze nieuwe samenwerking zal Jellow helpen bij het realiseren van haar groeiambities. Namens Boels Zanders heeft Luuk Hendriks Mediahuis geadviseerd bij deze transactie. Eerder heeft Boels Zanders Mediahuis o.a. bijgestaan bij de overname van NRC Handelsblad.

Over Mediahuis
Mediahuis is een van de toonaangevende mediaondernemingen in België en uitgever van onder andere De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. In Nederland is Mediahuis eigenaar van onder meer NRC Handelsblad, Telegraaf en Media Groep Limburg.

Over Jellow
Jellow is een Nederlands matchingplatform waarop freelancers direct contact hebben met opdrachtgevers. De cliënten van Jellow bestaan onder andere uit grote ondernemingen en instellingen zoals Jumbo, ABN AMRO en de Rijksuniversiteit Groningen.

Over Boels Zanders
Boels Zanders is een fullservice advocatenkantoor voor ondernemingen, instellingen, organisaties en (semi-)overheden. Boels Zanders heeft vestigingen in Eindhoven, Venlo en Maastricht met in totaal 140 medewerkers, waarvan ruim 80 advocaten. Het team Fusies & Overnames

van Boels Zanders bestaat uit 12 advocaten. Het team adviseert over en begeleidt fusies en overnames in het midden, klein en groot bedrijf, zowel nationaal als internationaal. Het begeleiden van deze transacties vraagt creativiteit van de advocaat en vertrouwen tussen advocaat en cliënt. De advocaten in het team Fusies & Overnames geloven in een daadkrachtige en pragmatische aanpak en begeleiden kopende of de verkopende partij in het complete traject. Vanaf de start tot aan het afronden van de onderhandeling en al het papierwerk dat erbij hoort.

November 2017