Skip to main content

Het team Financiering en Zekerheden van Boels Zanders heeft het Limburgse familiebedrijf Collé Rental & Sales geadviseerd bij het vormgeven van haar EU-lening. Hierdoor kan Collé Rental & Sales meer actief bijdragen aan duurzaamheidsdoelstellingen. Namens Boels Zanders waren Helen Houben, Mike Smeets, Jeroen Oehlen en Mareine Callemeijn bij deze financieringsdeal betrokken.

Lening en duurzaamheid

Nu Collé groen licht gekregen heeft voor een lening van EUR 50 miljoen van de Europese Investeringsbank, zal de nadruk worden gelegd op investeringen in meer zuinige en waar mogelijk, elektrische machines. Een lagere uitstoot, geluidsvermindering en minder vervuiling zijn concrete resultaten van deze verduurzaming waar Collé Rental & Sales zich voor inzet.

Over Collé Rental & Sales

Het Limburgse familiebedrijf is gespecialiseerd in verhuur van hoogwerkers, grondverzetmaterieel en machines aan de bouwsector. De tot stand gekomen lening ziet de Europese Commissie als een geweldig voorbeeld van de wijze waarop de bouwsector de groene en digitale transitie kan ondersteunen.