Skip to main content

Boels Zanders Advocaten kiest voor het Neota Logic AI platform voor het verder digitaliseren van processen en expertise.

Transform Data International is verheugd dat Boels Zanders Advocaten heeft gekozen voor het Neota Logic platform. Boels Zanders Advocaten is in 2019 volledig overgestapt op Microsoft’s Azure en Office 365 cloud diensten. Custodian for Legal wordt ingezet voor document- en dossiermanagement. Boels Zanders is altijd op zoek naar manieren om haar processen en expertise verder te digitaliseren.

Jos Meuwissen, ICT Manager van Boels Zanders: “Na een korte proof of concept waarin een toepassing werd gerealiseerd ter ondersteuning van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) is het Neota Logic platform gekozen. Boels Zanders heeft nu alle software ter beschikking om op intelligente wijze documenten en contracten te genereren, processen te optimaliseren en juridische expertise te automatiseren. Er zijn plannen om zowel voor de interne bedrijfsvoering als voor de samenwerking met onze cliënten de technologie van Neota Logic in te zetten. Hierbij kun je denken aan apps voor assesments, intakes, en contractgeneratie”. Inmiddels is Boels Zanders vol enthousiasme aan de slag gegaan met interne workshops om de complexe beslisbomen te modelleren.

Neota Logic maximaliseert de snelheid, precisie en efficiëntie van kritische besluitvorming in complexe politieke, juridische en compliance omgevingen. Het platform wordt toegepast binnen banken, verzekeraars, advocatenkantoren en juridische afdelingen.

Binnen de advocatuur wordt Neota Logic ingezet om interne efficiency te realiseren, klant communicatie te professionaliseren en nieuwe inkomstenstromen te creëren, waarbij uren worden vervangen door toepassingen. Neota Logic apps worden ook vaak aangeboden aan cliënten om bijvoorbeeld te bepalen of veranderingen aan regelgeving impact hebben op een organisatie, als self-service tools om cliënten zelf werkzaamheden uit te kunnen laten voeren, voor het gezamenlijk opstellen van overeenkomsten, etc.

Neota Logic’s intuïtieve, visuele omgeving en no-code benadering is toegankelijk voor iedereen. Niet-programmeurs kunnen in no-time belangrijke toepassingen ontwikkelen, testen, documenteren en implementeren. Jaarlijks worden wereldwijd honderden juristen getraind in het Neota Logic platform waarvan inmiddels ook een deel in Nederland. De Universiteit van Amsterdam en Hogeschool Leiden hebben recent ervoor gekozen om Neota Logic integraal onderdeel te maken van de opleiding in het kader van LegalTech.

Over Boels Zanders Advocaten

Boels Zanders is een full service advocatenkantoor in Zuid Nederland met internationale allure. Vanuit vestigingen in Eindhoven, Venlo en Maastricht behartigt zij dagelijks de belangen van ondernemers, bestuurders en hun organisaties in het MKB en grootbedrijf, (semi)overheid, zorginstellingen en non-profit instellingen.

Boels Zanders biedt hoogwaardige juridische dienstverlening in vele rechtsgebieden zoals ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, vastgoedrecht en familierecht. Voor specifieke branches en sectoren heeft Boels Zanders de kennis gebundeld in multidisciplinaire sectorteams. Boels Zanders staat in de landelijke top 25 van grootste advocatenkantoren en is ook internationaal actief als lid van Advoc.. www.boelszanders.nl

Over Transform Data

Transform Data gaat uit van context gebaseerde systemen op basis van het ‘Business First, Users First’-principe. Door prioriteit te geven aan bedrijfsinnovatie en de eindgebruikers creëert Transform Data op basis van gerenommeerde softwareproducten een omgeving die gestructureerde data, ongestructureerde data en beheerde activiteiten samenbrengt in een intuïtieve gebruikersinterface. Adoptie is het doel.

Transform Data richt zich op een brede doelgroep, maar heeft een specifieke focus op de zakelijke en financiële dienstverleners, advocatenkantoren en juridische afdelingen.

De oplossingen van Transform Data versterken onder andere de adoptie van O365 en SharePoint en zorgen voor het optimaal gebruik van informatie binnen organisaties; bijvoorbeeld bij besluitvormingsprocessen of dagelijkse (mobiele) processen waarbij de beschikbaarheid van accurate gegevens ondersteunend is. Transform Data helpt organisaties de totale productiviteit van hun medewerkers te optimaliseren. Neem contact op met Transform Data via de website www.transformdata.eu