Skip to main content

Luuk Hendriks en Jeffrey van Nuland van het team Fusies & Overnames van Boels Zanders zorgden voor de begeleiding van LIOF bij de oprichting van Limburg Startup Capital Fund.

Het nieuwe fonds is de opvolger van het succesvolle Limburg Business Development Fonds (LBDF) en wordt bijeengebracht door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de Provincie Limburg en LIOF. Het fonds heeft een omvang van in totaal € 32,65 miljoen en is vanaf 1 april beschikbaar.

Over Limburg Startup Capital Fund

Het Limburg Startup Capital Fund (LSCF) kent een tweetal deelinstrumenten:

  • het Limburg Vroege Fase Fonds; is er voor innovaties – waarvan de haalbaarheid aangetoond is – in de beginfase van de ontwikkeling, en
  • het Seed Fonds Limburg; is bedoeld om de doorontwikkeling of groei van de innovatie financieel mogelijk te maken.

Over LIOF

LIOF is de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Limburg en ondersteunt innovatieve ondernemers met advies, netwerk en financiering. LIOF is er voor elke startup, scale-up en mkb’er met een innovatief idee, een businessplan of een financieringsvraag én voor (buitenlandse) ondernemers die zich in Limburg willen vestigen. Daarnaast helpt LIOF met grensoverschrijdende samenwerking en internationaal zakendoen.

Wilt u meer informatie hierover? Lees dan hier verder.

 

April 2022