Skip to main content

 

Roald Subnel en Madelène Leurs van het team Fusies en Overnames hebben Aareon AG en Aareon Nederland B.V. begeleid bij de koop van de aandelen van Kolibri Nederland B.V. en Vertilligence II B.V. in BriqVest B.V. en Twinq Holding B.V. Aareon zet op deze manier haar internationale groeistrategie voort door haar marktaanwezigheid in Nederland uit te breiden met de overname van Twinq. 

 

Roald en Madelène hebben de deal van begin tot eind begeleid. De deal omvatte onder andere een uitgebreid due diligence onderzoek. De transactie is gerealiseerd op 7 mei jongstleden. 

 

Over Aareon Group 

Aareon is de toonaangevende leverancier van ERP-software en digitale oplossingen voor de Europese vastgoedsector en haar partners. De Aareon Group biedt baanbrekende en betrouwbare softwareoplossingen voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van bedrijfsmodellen. Ongeveer 3.000 klanten van de technologieleider beheren meer dan 10 miljoen eenheden in heel Europa. De Aareon Group is een internationale onderneming met kantoren in de DACH-regio, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland, Noorwegen en Zweden. Aareon heeft een eigen ontwikkelingsbedrijf in Roemenië. Bij de Aareon Group werken meer dan 1.800 mensen, waarvan meer dan een derde bij de internationale dochterondernemingen. In 2020 behaalde Aareon een omzet van circa EUR 258 miljoen en een gecorrigeerde EBITDA van EUR 62 miljoen. 

 

Over Twinq  

Twinq, gevestigd in Oosterhout, is een leverancier van beheersoftware voor de Nederlandse sector voor het beheer van vastgoed in gedeeld eigendom. Het biedt verschillende moderne en web gebaseerde klantenportalen, zoals het eigenaarsportaal, incassoportaal en aannemersportaal, die de administratieve last van het vastgoedbeheer voor klanten helpen verminderen. 

 

Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van Aareon. 

 

7 mei 2021