Skip to main content

Boels Zanders heeft Boels Rental begeleid bij de verwerving van Driba Holding BV. Driba is de topholding van de Abird-groep. De transactie is gerealiseerd op 20 december 2017. Binnen Boels Zanders was Luuk Hendriks verantwoordelijk voor deze transactie.

Over Boels Rental

Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment.

Pierre Boels jr. is sinds 1980 betrokken bij het bedrijf, dat in 1977 door zijn vader werd opgericht. Sinds 1996 is de dagelijkse leiding in zijn handen en heeft hij het bedrijf een ongekende groei laten doormaken; van 20 filialen in 3 landen naar bijna 400 filialen in 11 landen. De enorme groei is gebaseerd op autonome groei, maar ook op diverse strategische overnames en heeft maar liefst iedere vijf jaar een omzetverdubbeling tot gevolg gehad. Hiermee is Boels Rental één van de snelst groeiende verhuurbedrijven. Hoewel Boels Rental reeds actief is in het marktsegment van Abird, is de overname van Abird een belangrijke stap in de groeistrategie van Boels Rental.

Over Abird

Abird is een gerenommeerde leverancier van industriële verhuurproducten actief in Nederland, Duitsland en België. Onder de Abird groep vallen de bedrijven Abird, Hef&Hijs Nederland, Kamphuis Lastechniek, De Wit Lastechniek en Burki Lastechniek.