Skip to main content

Boels Zanders begeleidt de verkoop van de Baggerman Groep

Luuk Hendriks en Madelène Leurs van het team Fusies en Overnames hebben de heer Baggerman en Eurohose Holding BV begeleid bij de verkoop van de Baggerman Groep aan de NORRES Group.

Over Baggerman Groep

Baggerman is al 70 jaar fabrikant en verdeler van industriële slangen, koppelingen en toebehoren. De onderneming heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Italië, Zwitserland, Hongarije en Roemenië, ongeveer 140 werknemers en 35 geregistreerde merknamen. Het productassortiment strekt zich uit van rubber- en kunststof slangen, van koppelingen en verbindingselementen tot diverse soorten slangen voor specifieke toepassingen.

Over NORRES

NORRES werd opgericht in 1889 en richt zich op de ontwikkeling, productie en distributie van industriële merkslangen die worden gebruikt voor het pneumatisch transport van verschillende media (bijv. vaste stoffen, gassen of vloeistoffen) voor uiteenlopende eindmarkten (bijv. rook- en stofafzuiging, landbouw, levensmiddelen- en farmaceutische industrie, kunststof- en houtverwerking). De onderneming heeft haar hoofdkantoor in Gelsenkirchen (Duitsland) en telt ongeveer 300 werknemers in vier productie-eenheden (DE, CN, US, IT) en zes verkoop- en opslagvestigingen (CZ, FR, PL, SWE, TW, UK).

Voor meer informatie: www.btr.nl

 

Juli 2021