Skip to main content

Luuk Hendriks en Madelène Leurs van het team Fusies en Overnames hebben de verkoop begeleid van de Wallsupply Group aan Grandeco Wallfashion Group Belgium NV. De transactie is gerealiseerd op 23 juli 2021

Over Wallsupply

Wallsupply ontwerpt, produceert en verkoopt gemakkelijk te installeren trendy 3D wandbekleding producten voornamelijk via het DIY-verkoopkanaal. Het bedrijf heeft in de Europese doe-het-zelf-handel een leidende positie verworven op het gebied van 3-D wandbekleding en heeft zijn eerste trendy product lanceringen op de Noord-Amerikaanse doe-het-zelf-markt gerealiseerd. Verder is met style4walls.com ook een sterk D2C e-commerce verkoopkanaal tot stand gebracht.

Over Grandeco

Grandeco is opgericht in 1978 als onderdeel van de Balta Group. Grandeco is één van ’s werelds belangrijkste behangpapierproducenten met een bloeiende Belgische productiefabriek, zes verkoopkantoren in België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Polen, Rusland en Duitsland en een dynamisch team van meer dan 300 medewerkers dat in meer dan 80 landen actief is.

Voor meer informatie: klik hier