Skip to main content

Boels Zanders heeft de eigenaren van Kuijpers Cargo Service begeleid bij de verkoop van hun onderneming aan Jost Group S.A..

De transactie is gerealiseerd op 24 november 2017. Binnen Boels Zanders waren Luuk Hendriks en Madelène Leurs verantwoordelijk voor de verkoop. Voor meer informatie over deze transactie verwijzen wij naar de website van Jost Group.

Over Kuijpers Cargo Service (KCS)
KCS is sinds 1983 gespecialiseerd in het vervoer over de weg van o.a. luchtvracht, high care goederen, medische artikelen en spoedtransporten. KCS is een familiebedrijf met 180 werknemers (waaronder 140 chauffeurs). Gelegen nabij Maastricht Aachen Airport beschikken ze over moderne, beveiligde warehouses met douanefaciliteiten voor de ontvangst, opslag, logistieke bewerking en distributie van inkomende lucht- en zeevracht, medische goederen en andere “high care” producten. KCS heeft een omzet van meer dan EUR 22.000.000, gerealiseerd door uiterst vakkundig personeel, voortdurend getraind om te voldoen aan alle vereisten binnen de transport- en logistieke sector en met een expertise die erkend wordt door professionals en klanten.

Over Jost Group
Jost Group bestaat al sinds 1958. Sindsdien vonden tal van nieuwe projecten, aankopen, overnames en ontwikkelingen plaats. De visie van Jost Group is het leidende geïntegreerde logistieke bedrijf van Europa en Noord-Afrika te zijn waarbij ze in de nodige financiële middelen voorzien om het bedrijf en zijn werknemers te ondersteunen en om, door het leveren van een service van hoge kwaliteit, kostenbeperking en de ontwikkeling van hun menselijk kapitaal, tegemoet te komen aan de eisen die de klanten stellen.

Over Boels Zanders
Boels Zanders is een full service advocatenkantoor voor ondernemingen, instellingen, organisaties en (semi-)overheden. Boels Zanders heeft vestigingen in Eindhoven, Venlo en Maastricht met in totaal 140 medewerkers, waarvan ruim 70 advocaten. Het team Fusies & Overnames van Boels Zanders bestaat uit 12 advocaten. Het team adviseert over en begeleidt fusies en overnames in het midden, klein en groot bedrijf, zowel nationaal als internationaal. Het begeleiden van deze transacties vraagt creativiteit van de advocaat en vertrouwen tussen advocaat en cliënt. De advocaten in het team Fusies & Overnames geloven in een daadkrachtige en pragmatische aanpak en begeleiden kopende of de verkopende partij in het complete traject. Vanaf de start tot aan het afronden van de onderhandeling en al het papierwerk dat erbij hoort.