Skip to main content

Het team Fusies en Overnames van Boels Zanders heeft de aandeelhouders van Outstanding24 bijgestaan bij de verkoop van hun onderneming aan Visma-Onguard. De transactie is gerealiseerd op 13 januari 2021. Binnen Boels Zanders was Luuk Hendriks verantwoordelijk voor deze transactie.

Over Outstanding24

Outstanding24 is een softwarebedrijf in Breda dat een online platform voor debiteurenbeheer heeft ontwikkeld. De onderneming is opgericht in 2017 en heeft een snelle groei doorgemaakt. De cloudoplossing van Outstanding24 biedt een automatische koppeling met het boekhoudpakket van de klant en zorgt voor een effectieve inrichting van het proces rondom debiteurenbeheer.

“De samenwerking met Boels Zanders is super prettig. Snelle acties en goede begeleiding en advies. Het heeft ons enorm geholpen.” Aldus Anton Maas, directeur van Outstanding24.

Over Visma-Onguard

Visma-Onguard is een fintech-bedrijf dat zich toelegt op het order to cash-proces. Onguard maakt sinds februari 2020 onderdeel uit van de Visma Groep. Visma is een van origine Noors cloudsoftwarebedrijf, dat inmiddels een van Europa’s toonaangevende softwarebedrijven is.

Zie voor meer informatie de nieuwsberichten op de websites van Outstanding24 en Visma-Onguard.

Januari 2021