Skip to main content

Boels Zanders heeft Interduct Holding BV wederom succesvol begeleid, ditmaal bij de verwerving van Velegro Ventilatietechniek BV. De transactie is gerealiseerd op 9 mei 2019. Binnen Boels Zanders waren Janou Briaire en Marie-Louise Kneepkens verantwoordelijk voor deze transactie.

Interduct groep
De Interduct groep bestaat 35 jaar en is dé specialist op het gebied van ventilatie. Interduct heeft 11 bedrijven in Nederland en België. Deze bedrijven ontwerpen, installeren en onderhouden ventilatiesystemen. Ook beschikt Interduct over eigen productiefaciliteiten en verhandelt het onderdelen voor ventilatiesystemen. Iedere dag bouwen de ruim 180 collega’s van Interduct aan een duurzaam gezond en comfortabel binnenklimaat voor iedereen.

Velegro
Velegro is sinds 1995 een full service installatiebedrijf voor elektra én ventilatie. Velegro staat bij haar opdrachtgevers bekend als een degelijke, vakkundige en betrouwbare kennispartner waar men in vertrouwen met elkaar samenwerkt. Velegro zal zich verder gaan specialiseren op het gebied van elektrotechnische installaties.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het persbericht van Interduct: klik hier voor het persbericht.

Mei 2019