Skip to main content

Jeroen Oehlen, Marie-Louise Kneepkens en Milou Segers van het team Fusies en Overnames begeleiden de overname van uitzender Hobij door de LPC groep. De transactie is op 18 augustus 2021 ter goedkeuring voorgelegd aan de Autoriteit Consument & Markt.

Over Labour Power Company

De LPC groep (Etten-Leur) is een in 2020 begonnen consortium van uitzendbedrijven en bestaat op dit moment uit de bedrijven Goodmorning, Job Invest en Kobus Personeel, die samen circa 8.000 werknemers uitzenden en detacheren.

De Labour Power Company bedrijven hebben allemaal een of meer eigen specialisaties en profiel, maar samen zijn ze zeer complementair met als bindende factor het welzijn en de ontwikkeling van de flexibele werknemer en het behartigen van de belangen van onze klanten. Alle bedrijven zijn al langere tijd actief en hebben een sterke naam in hun marktsegment opgebouwd.

Over Hobij

Hobij (Veghel) is als uitzender actief in de logistiek, industrie en techniek en is met een verwachte omzet van 85 miljoen euro in 2021 een middelgrote speler in de Nederlandse markt.

Bij Hobij staat groei centraal. Het bedrijf stimuleert flexkrachten om het beste uit zichzelf te halen. Hobij ondersteunt de persoonlijke groei van personeel en groeiambities van bedrijven.

Voor meer informatie: klik hier.

 

Augustus 2021