Skip to main content

Op de eerste werkdag van 2018 is Haan Industrial Group overgenomen door investeringsmaatschappij Koobra Invest. Luuk Hendriks en Madelène Leurs van Boels Zanders hebben Koobra Invest bij deze transactie begeleid.

Over Haan Industrial Group
Haan Industrial Group biedt, naast inzet van technisch specialisten op het gebied van maintenance, jarenlange ervaring in eigen (maatwerk) productie van staalconstructies, piping en material handling systems vanuit de bedrijfslocatie in Meerssen, Zuid-Limburg.

Over Koobra Invest
Koobra Invest is het familiebedrijf achter onder andere ProfCore Group, de projectorganisatie die industriële klanten ontzorgt middels de inzet van projectteams en outsourcing van (deel)processen.

Over Boels Zanders
Boels Zanders is een fullservice advocatenkantoor voor ondernemingen, instellingen, organisaties en (semi-)overheden. Boels Zanders heeft vestigingen in Eindhoven, Venlo en Maastricht met in totaal 140 medewerkers, waarvan ruim 80 advocaten.  Het team Fusies & Overnames van Boels Zanders bestaat uit 12 advocaten. Het team adviseert over en begeleidt fusies en overnames in het midden, klein en groot bedrijf, zowel nationaal als internationaal. Het begeleiden van deze transacties vraagt creativiteit van de advocaat en vertrouwen tussen advocaat en cliënt. De advocaten in het team Fusies & Overnames geloven in een daadkrachtige en pragmatische aanpak en begeleiden kopende of de verkopende partij in het complete traject. Vanaf de start tot aan het afronden van de onderhandeling en al het papierwerk dat erbij hoort.