Skip to main content

MediReva en OneMed bundelen hun krachten om zich te versterken als leverancier van medische hulpmiddelen en aanverwante diensten. Als gevolg van deze transactie verstevigen beide partijen hun positie als vertrouwde partner in de zorgbranche. Vanuit Boels Zanders waren er verschillende personen vanuit team M&A (fusies & overnames) betrokken bij de overname, waaronder Jeroen Oehlen, Judith Wintgens, Milou Segers en Mareine Callemeijn. 

Over MediReva

MediReva is een gezond, trots en landelijk opererend familiebedrijf dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diepgewortelde overtuiging: mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. MediReva en de bedrijven binnen de MediReva Groep zijn actief op het gebied van medische disposables, mobiliteitsoplossingen voor ziekenhuizen en instellingen, complexe wondzorg en webshops voor zorgconsumenten.

Voor meer informatie: www.medireva.nl

Over OneMed

OneMed is een toonaangevende Europese leverancier van medische hulpmiddelen en is actief in 11 landen met het hoofdkantoor in Stockholm, Zweden. Het bedrijf is in Nederland actief met onder andere de merknamen OneMed, QRS, Stöpler, FysioSupplies, Bosman Medische Hulpmiddelen, Boeren Medical en Diabstore. Met een uitgebreid productassortiment, professionele diensten en gestroomlijnde processen richt OneMed zich op een verlaging van de totale zorgkosten en een verbetering van de kwaliteit van de zorg.

Voor meer informatie: www.onemed.nl

 

 

September 2021