Skip to main content

Op 20 februari heeft de overname plaatsgevonden van IT-dienstverleners Pulse Business Solutions en Axtension B.V. door CRM Partners Group B.V. Met de overname maakt CRM Partners Group B.V. de strategische keuze voor end-to-end oplossingen voor alle businessprocessen van haar klanten.

Met de overname groeit CRM Partners Group B.V in 2018 in omzet van van 25 miljoen naar 50 miljoen euro. De partijen zijn Europese partners van Microsoft waardoor zij naar eigen zeggen klanten helpen met de volledige stack van Microsoft Dynamics 365. Na de overname heeft CRM Partners Group B.V. ruim 360 medewerkers in dienst.

Deze overname werd begeleid door Jeroen Tulfer van Boels Zanders Advocaten.

Over Pulse Business Solutions en AXtension B.V.
Pulse Business Solutions is in 1989 opgericht door Nico Tissink. Het bedrijf richt zich op Microsoft Dynamics AX-oplossingen voor de bouw, bouwtoelevering, metaalproducten, machine- en apparatenbouw, kunststof, retail en groothandels. Pulse heeft vestigingen in Deventer en Venlo en er werken 140 mensen. AXtension B.V. is in 2009 eveneens gestart door Nico Tissink. Dit bedrijf maakt standaard softwareoplossingen met het Microsoft platform en vermarkt deze wereldwijd via partners. AXtension heeft dertig medewerkers en vestigingen in Venlo en Denver (VS).

Over CRM Partners Group B.V.
CRM Partners Group B.V. verkoopt marketing- en salessoftware van Microsoft en levert daar consultancydiensten. Oprichter Emiel Putman, is het bedrijf dertien jaar geleden gestart en heeft de ambitie om met het bedrijf binnen enkele jaren te doen groeien naar een omzet van meer dan €100 mln, deels door meer overnames, ook van bedrijven over de grens.

Lees hier het volledige persbericht