Skip to main content

Boels Zanders heeft Palion Ingredients BV begeleid bij de verkoop van Palital Holding BV aan Arvesta. De transactie is gerealiseerd op 31 december 2020. Binnen Boels Zanders was Madelène Leurs verantwoordelijk voor deze transactie.

Over Palital

Palital, gevestigd in Velddriel, ontwikkelt en produceert hoogwaardige additieven voor de diervoederindustrie. Palital is een jong en actief bedrijf, dat wereldwijd actief is, met een veertigtal medewerkers en een duidelijke focus op het creëren van duurzame additieven voor de diervoederindustrie, zowel lokaal als internationaal. Ze zijn experts in butyraatconcepten, maagstabiele additieven en smaak- en zoetstoffen.

Over Arvesta

Arvesta bouwt op duurzame wijze aan de landbouw van de toekomst dankzij haar unieke expertise en innovatieve smart farming oplossingen. Met 1900 experts en meer dan 40 sterke merken is Arvesta een kenniscentrum voor zowel landbouwers als consumenten. Ze zijn actief in veevoeding, land- en tuinbouw, bloem, machines en retail met 250 AVEVE-winkels. Als full service provider voor boer en tuinder is Arvesta marktleider in België én ook internationaal actief met vestigingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Palital, klik hier.

Januari 2021