Skip to main content

Boels Zanders begeleidt Coöperatieve Fruitveiling Zuid-Limburg bij de realisatie van de duurzame samenwerking met Koninklijke Fruitmasters 

Boels Zanders heeft Coöperatieve Fruitveiling Zuid-Limburg begeleid bij de totstandkoming van de duurzame samenwerking met de Coöperatie Koninklijke Fruitmasters. De samenwerking is geformaliseerd op 1 september 2021.

Namens Boels Zanders waren Judith Wintgens en Ralph Geelen verantwoordelijk voor deze transactie.

Over Fruitveiling Zuid-Limburg (FVZL)

FVZL is een afzetorganisatie gevestigd te Margraten met een 70-tal fruittelers in Zuid-Limburg. FVZL draagt zorg voor het sorteren, verpakken en vermarkten van hun fruit – voor het merendeel appels en peren – in zowel het binnenland als in het buitenland.

Over Koninklijke Fruitmasters

FruitMasters is een afzetorganisatie waarbij ruim 400 fruittelers zijn aangesloten en waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Geldermalsen. FruitMasters draagt zorg voor de vermarkting van hun fruit in zowel het binnenland als in het buitenland. Daarbij begeleidt FruitMasters het fruit vanaf de teelt tot aan de aanschaf door de consument. Van sorteren en verpakken tot en met marketing en winkelvloerpresentatie. Mede door de aangesloten fruittelers zijn we in staat Nederlands kwaliteitsfruit direct van de bron te leveren aan (inter)nationale handelshuizen en retailers.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze transactie verwijzen wij naar de website van Koninklijke Fruitmasters: klik hier.

 

 

September 2021