Skip to main content

Dinnissen Process Technology en Ottevanger Milling Engineers hebben een strategische alliantie gesloten waarmee zij samen, passend bij de ambitie van beide bedrijven, waardecreatie, continuïteit en groei wensen te realiseren. Bolster Investment Partners en Triott Group (waar Ottevanger deel van uitmaakt) hebben daartoe een deelneming in Dinnissen genomen. Deze alliantie is begeleid door Roald Subnel en Janou Briaire (M&A specialisten van Boels Zanders) en Bas van Soest (Aeternus B.V.)

De strategische alliantie met Ottevanger betekent dat Dinnissen zich sterker kan concentreren op high-end processing oplossingen voor food, zuivel, chemie, petfood en pharma en daarnaast haar klantgroep nog beter kan bedienen. Beide organisaties gaan daarnaast samen vorm geven aan klantprojecten, internationale dienstverlening, onderzoek en ontwikkeling en innovatie.

Over Dinnissen

Dinnissen Process Technology levert ruim 70 jaar procestechnologische oplossingen voor de food, dairy, feed, petfood en chemische industrie, voor zowel stand-alone machines als complete proceslijnen.

Over Ottevanger

Ottevanger Milling Engineers (opgericht in 1909) is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van apparatuur en het realiseren van complete installaties voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie.

Over Bolster

Bolster Investment Partners heeft veel ervaring in het (internationaal) uitbouwen van Nederlandse maakbedrijven en werkt samen met ondernemers om het volledige potentieel van hun onderneming te realiseren.

 

Voor meer informatie

https://www.dinnissen.nl/nieuws/dinnissen-en-ottevanger-kondigen-strategisch-alliantie-aan

https://fd.nl/bedrijfsleven/1419776/investeerder-bolster-neemt-met-triott-belang-in-machinefabrikant

https://www.demolenaar.nl/2021/11/16/samenwerking-dinnissen-en-ottevanger/

 

 

November 2021