Skip to main content

Boels Zanders heeft Synaeps Group BV begeleid bij de verkoop van International Compliance Partners BV aan Delta Capita Group Limited. De transactie is gerealiseerd op 2 april 2021.

Namens Boels Zanders waren Jeroen Tulfer en Madelène Leurs verantwoordelijk voor deze transactie. Namens Synaeps Group was Hans Bloemen van ECFG uit Eindhoven betrokken.

Over International Compliance Partners (ICP)

ICP is een compliance specialist op het gebied van KYC/CDD, Risk & Compliance en heeft meer dan 12 jaar ervaring in compliance, auditing en consultancy alsook in learning en development vanuit de eigen KYC Academy. Het expertisebureau heeft een uitstekende staat van dienst bij financiële instellingen. ICP zal Delta Capita verder ondersteunen om haar KYC-platform – Karbon – naar de cliënten te brengen als onderdeel van Delta Capita’s Business Operating Platform-as-a Service.

Over Delta Capita Group

Delta Capita is een global managed services, technologie en consulting provider. Delta Capita heeft een unieke combinatie van expertise in financiële dienstverlening en technologische innovatiecapaciteit en werkt samen met werelds beste financiële instellingen om hen te helpen te voldoen aan wet -en regelgeving, vereenvoudigen van operations activiteiten, besparen van kosten en hun bedrijfsmodellen te innoveren en toonaangevende technologie te benutten.

Voor meer informatie over deze transactie verwijzen wij naar de website van Delta Capita: klik hier