Skip to main content

Roald Subnel versterkt per 1 februari 2021 als partner het ondernemingsrecht- en M&A-team van Boels Zanders Advocaten in Eindhoven. Een versterking die de groeiambitie van Boels Zanders in Zuidoost-Brabant verder kracht bij zet.

Roald heeft als advocaat-partner ruime ervaring op het gebied van het vennootschaps- en ondernemingsrecht, inclusief intellectuele eigendom en licentiecontracten. Hij is gespecialiseerd in het begeleiden van en adviseren over fusies en overnames, participaties, joint ventures en (her)structureringen. De klantenkring van Roald bestaat uit zowel Nederlandse als internationale ondernemingen, van beursgenoteerd tot MKB. Voorheen was Roald werkzaam bij LXA The Law Firm.

“Wij zijn erg verheugd met de versterking van ons M&A team in Eindhoven door Roald. Roald is een geroutineerde dealmaker en heeft een omvangrijke staat van dienst in complexe (inter)nationale (M&A) transacties, vaak gecombineerd met commerciële contracten. Daarnaast geloven wij dat Roald als persoon past binnen onze cultuur” aldus Harm Heynen, managing partner van Boels Zanders.

Januari 2021