Skip to main content

Sinds 1 januari 2020 is Boels Zanders Advocaten toegetreden tot het partnernetwerk van General Counsel Netherlands (GCN). Hiermee beschikt het GCN partner-netwerk ook in het zuiden van Nederland over een juridisch kennispartner.

Voor Boels Zanders is het partnership met GCN een bewuste keuze vanwege de meerwaarde die dit kwalitatief hoogwaardig netwerk biedt aan haar advocaten. “Als juridisch adviseur zijn wij altijd op zoek naar kennisnetwerken om te leren en onze dienstverlening verder te professionaliseren. Het netwerk van GCN biedt ons de mogelijkheid om frequenter in contact te komen met General Counsel  die dagelijks op strategisch niveau besluiten nemen over juridische kwesties” zegt Jeroen Oehlen, managing partner.

Petra van Hilst en Michiel van Straaten, oprichters van GCN, zijn blij met de toetreding van Boels Zanders als nieuwe partner. “GCN biedt een platform voor de moderne General Counsel om informatie en ervaringen uit te wisselen, kennis over te dragen en te netwerken. Met Boels Zanders hebben wij een in het Zuiden van Nederland gevestigd internationaal kantoor aangesloten met ambitie dat met haar kennis en ervaring ons netwerk verder versterkt.”

Bezoek de website voor meer informatie over General Counsel Netherlands.