Skip to main content

De Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) en Boels Zanders Advocaten verlengen het reeds lopende partnership met drie jaar. Op maandag 10 september hebben beide partijen de gezamenlijke intentie tot continuering van de samenwerking ondertekend.

Huub Narinx van de LWV; “Ik zie deze samenwerking met Boels Zanders als versterking voor ondernemers om kennis en ervaring uit te breiden. Ons doel is het ondernemersklimaat in Limburg te optimaliseren en in onze partners zoeken wij diversiteit in branches en selecteren wij zorgvuldig partijen die van toegevoegde waarde zijn voor de ondernemers in Limburg. Onder andere door gezamenlijke workshops bieden wij ondernemers praktische handvatten voor hun onderneming.”

Chantal van Oijen van Boels Zanders; “Als onderneming met onze wortels in Limburg én een sterke relatie met Limburgse ondernemers is de LWV voor ons een belangrijke partner. Samen maken wij ons sterk voor het Limburgse bedrijfsleven. Wij willen vanuit onze juridische expertise ondernemers, bestuurders en hun organisaties optimaal adviseren en faciliteren, zowel in Limburg als wanneer zij gaan ondernemen in het buitenland.”

Voor meer informatie de website van LWV