Skip to main content

Boels Zanders is onlangs een samenwerking aangegaan met de Stichting Giving Back. De samenwerking houdt in dat de advocaten van Boels Zanders het netwerk en de kennis inzetten ten behoeve van de scholieren en studenten verbonden aan deze stichting en in het bijzonder het scholierenprogramma van Giving Back dat in september 2018 start in Eindhoven.

Stadcommissie Eindhoven
Namens Boels Zanders neemt Xander Wynands zitting in de stadscommissie Eindhoven om bedrijven en scholen actief te verbinden aan de stichting. “Ik ben er trots op dat wij samen met Stichting Giving Back ook in de regio Eindhoven een maatschappelijke bijdrage kunnen leveren middels de ontwikkeling van scholieren/studenten met veelal een multiculturele achtergrond”, aldus Xander Wynands. “Ik hoop dat veel bedrijven en scholengemeenschappen uit de regio zich openstellen voor een gesprek met de stadscommissie om onze talenten een mooi Giving Back programma te bieden”.

De stadscommissie zorgt voor de lokale organisatie van workshops, werving & selectie en begeleiding van mentoren en scholieren en het onderhouden van lokale contacten met bedrijven en organisaties. De stadscommissie als geheel is verantwoordelijk voor een adequate organisatie op stadsniveau zodat het Giving Back programma uitgevoerd kan worden.

Wilt u meer weten over stichting Giving Back in Eindhoven of een kennismakingsgesprek? Neemt u dan contact op met Xander Wynands

Over Stichting Giving Back
Stichting Giving Back is een initiatief van studenten van de Haarlem Business School en Charles Ruffolo en is in 1999 opgericht door onze founding fathers (Buford Alexander, John Padget en Joop Saan) met als doel om scholieren in de laatste twee jaar van het HAVO of VWO te ondersteunen bij hun stap richting HBO/WO. De scholieren in het Giving Back Scholierenprogramma komen uit een omgeving waarin studeren niet vanzelfsprekend is. Hun ouders hebben niet (of niet in Nederland) gestudeerd. Deze scholieren, veelal met een bi-culturele achtergrond, missen daarmee rolmodellen in hun directe omgeving en een relevant netwerk. Giving Back biedt deze scholieren een activiteitenprogramma dat bestaat uit zowel verplichte workshops als keuze-events. www.givingback.nl