Skip to main content

Het team Fusies en Overnames van Boels Zanders heeft Bert Bakker en Martijn van Helvert begeleid bij de overname van Meines Holla & Partners BV. Oprichters en naamgevers van Meines Holla & Partners BV, Corina Holla en Rob Meines, traden op als verkopers. De transactie is gerealiseerd op 19 september 2022. Namens Boels Zanders waren Madelène Leurs en Daan Pollaert verantwoordelijk voor deze transactie.

Over Meines Holla & Partners

Meines Holla & Partners is een adviesbureau voor strategische communicatie dat zich in het bijzonder richt op lobby en public affairs. Zowel in Nederland als in Duitsland werken zij voor (internationale) opdrachtgevers uit de private en publieke sector, afkomstig uit vele landen.

Over Bert Bakker en Martijn van Helvert

Bert Bakker was als Tweede Kamerlid voor D66 ruim 12 jaar lang woordvoerder op vele terreinen, waaronder overheidsfinanciën, economie, defensie, mediazaken en volksgezondheid. Hij heeft ook de functie bekleed van voorzitterschap van de onderzoekscommissie die de uitzending van Nederlandse militairen bij vredesmissies onderzocht. Ook was hij voorzitter van de enquêtecommissie Srebrenica.

Martijn van Helvert was als Tweede Kamerlid voor het CDA 6,5 jaar lang woordvoerder op vele terreinen, waaronder defensie, buitenlandse zaken en infrastructuur & waterstaat. Daarvoor was hij in Limburg gemeenteraadslid in Susteren, lid van de Provinciale Staten van Limburg en tot voor kort tijdelijk wethouder in Roerdalen.