Skip to main content

Met juridische ondersteuning van Boels Zanders hebben de verkopers het volledige aandelenkapitaal verkocht. Per 29 november 2022 is Sucafina SA de nieuwe eigenaar van Coffee Village B.V.

Namens Boels Zanders waren Roald Subnel, Milou Seegers en Maurice Scheepers adviseurs in deze deal.

Over TB Brown

Al ruim 30 jaar is TB Brown actief op de koffiemarkt. TB Brown wijdt zich toe aan het ontwikkelen van oplossingen voor het mengen, verpakken en labelen van koffie. De allerbeste kop instantkoffie voor haar klanten is het doel. Gespecialiseerd in instantkoffie, geproduceerd naar de exacte wens van de afnemer, dient TB Brown haar hoofdzakelijk bedrijfsmatige klanten op een wereldwijde markt. Kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en vooral passie voor koffie staat bij TB Brown voorop.

Het hoofdkantoor van TB Brown is gevestigd in Den Dungen, Nederland. De fabriek staat in Boedapest, Hongarije. Met de inspanningen van haar 55 werknemers dient TB Brown klanten in verschillende marktsegmenten (verkoop, retail en industrie) in 22 verschillende landen.

Over Sucafina

Sucafina is een inmiddels in Zwitserland gevestigd familiebedrijf, gespecialiseerd in (duurzame) koffie, maar is opgericht in Jaffa, Palestina, in 1905. Als één van de grootste koffiehandelaren van de wereld, met meer dan 1.200 werknemers in 32 verschillende landen, speelt Sucafina een belangrijke rol in de internationale toeleveringsketen van koffie. Om die rol het meest waardevol te kunnen vervullen heeft Sucafina haar ondernemende ogen gericht op de beste prijs en kwaliteit.

Voor meer informatie:

Klik hier voor het persbericht op de website van Sucafina.

Klik hier voor de website van TB Brown.