“De snelheid van dienstverlening is absoluut positief”

Adviesbureau Atim biedt praktische cursussen en opleidingen voor ondernemingsraden. Toen de huidige directeur Rob Kusters het bedrijf overnam schakelde hij Boels Zanders in om hem bij de overname te begeleiden en adviseren, na een aanbeveling van een andere partij die al eerder met het kantoor gewerkt had.

Verstand van zaken
Kusters had tot dat moment zeer beperkte ervaring met andere advocatenkantoren. In het kader van technische werkzaamheden had hij wel eens contact met juristen maar voor dit voor Kusters omvangrijke traject schakelde hij een specialist in: “Je hebt zelf geen verstand van zaken maar je moet op korte termijn keuzes maken. Ik wil dan geholpen worden door een partij die kritisch is en met mij meedenkt, en die partij heb ik in Jeroen Tulfer wel gevonden.”

Regels zijn regels?
Kusters had een aantal maanden intensief contact met Jeroen Tulfer. “Ik ben goed geadviseerd, Jeroen dacht met me mee”. Eerdere ervaringen van Kusters met juristen brachten hem in situaties waarbij alles vanuit de regels werd opgelost. Dit leidde soms tot frictie en maakte de betreffende situatie nodeloos ingewikkeld. Bij Boels Zanders viel het hem op dat er niet meer star of ‘op de regels’ gewerkt werd: “Het kriebelt bij mij altijd wat als het gaat om regels. Ik verwachtte dat het bij Boels Zanders strikter en starder zou zijn en dat is me heel erg meegevallen.”

De samenwerking
Over de samenwerking met kantoor Boels Zanders is Kusters buitengewoon positief: “Deze was zeker goed! Ik ben voortdurend goed geïnformeerd, als iemand bijvoorbeeld even niet bereikbaar was om wat voor reden dan ook dan was ik daarvan op de hoogte. Ik werd ook snel geholpen, de snelheid van de dienstverlening is absoluut positief te noemen.”

Zowel Jeroen Tulfer als het kantoor Boels Zanders staan bij Kusters hoog op de lijst met mogelijke aanbevelingen: “Ik vind dat het moet passen qua stijl, persoonlijkheid en behoefte. Als ik het gevoel heb dat het een match zou kunnen zijn dan zou ik Jeroen zeker aanbevelen. Als je een hardcore advocaat zoekt die zijn cliënt altijd gelijk geeft dan zit je bij Boels Zanders niet goed. Zo is Boels Zanders niet. Zo is Jeroen niet, hij is redelijk, denkt mee en durft kritisch te zijn.”

Website feedback

Wij stellen uw mening erg op prijs. Om uw ervaring te verbeteren vragen wij ongeveer 1 minuut van uw tijd om onze website te beoordelen.

You have Successfully Subscribed!