Boelszanders congres 2021

Boels Zanders congres

Save the date

De wereld om ons heen juridiseert in sneltreinvaart. Een ontwikkeling die bij veel ondernemers en bestuurders extra tijd en aandacht vraagt. Hoe blijft u ‘up to date’ zodat u vanuit juridisch perspectief problemen snel op kunt lossen en bij voorkeur zelfs kunt voorkomen?

Tijdens “Het Boels Zanders congres, de kracht van ambitie” gaat Tom Jessen (host) in gesprek met top ondernemers en advocaten over (juridische) uitdagingen aan de hand van praktijksituaties. Ondernemers, bestuurders én advocaten delen hun persoonlijke én zakelijke ervaringen. Aansluitend praten wij u graag in korte inspirerende sessies bij over verschillende juridische actualiteiten. Naar behoefte en interesse kiest u welke sessies u wilt bijwonen.

Het congres wordt in hybride vorm aangeboden. U bent van harte welkom in het PSV-stadion, maar kunt er ook voor kiezen om het congres online ‘live’ te volgen.

Het congres biedt een interessant programma met alle ruimte voor u om zowel zakelijk als juridisch nieuwe inzichten op te doen. Tijdens het afsluitende walking dinner in het PSV-stadion bestaat bovendien een sfeervolle mogelijkheid om contact te leggen met collega ondernemers.

Praktische informatie

Datum en tijd
Woensdag 17 november
15:00 – 18:30 uur

Locatie
PSV Stadion Eindhoven en Online

Congreshost
Tom Jessen

Mis het niet!
Reserveer woensdag 17 november van 15:00 – 18:30 uur alvast in uw agenda. Laat uw gegevens achter op deze pagina en ontvang begin oktober uw persoonlijke uitnodiging.

Interesse?

Vul uw gegevens in en zorg ervoor dat u als eerste op de hoogte wordt gesteld van alle informatie omtrent het congres waaronder het definitieve programma en de officiële uitnodiging.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.