Cursusaanbod Arbeidsrecht

Cursusaanbod Arbeidsrecht

Team Arbeidsrecht verzorgt verschillende cursussen en workshops, bij u of op een van onze kantoren. Onze cursussen duren meestal 2 tot 3 uur, uiteraard afhankelijk van uw wensen.

Dossieropbouw

Hoe zorgt u voor een goede dossieropbouw van uw werknemers en voor wie is dit van belang? En hoe zorgt u ervoor dat u ook rekening houdt met de privacy van uw werknemers? Kom alles te weten over dossieropbouw in deze cursus.

Ontslagprocedures / ontslagrecht

Stel u wilt een werknemer ontslaan, dan zijn er natuurlijk regels waaraan u zich dient te houden. Welke vorm van ontslag is van toepassing, welke rechten heeft u als werkgever, welke rechten heeft de werknemer en welke stappen dienen doorlopen te worden?

Zieke werknemer

U heeft een zieke werknemer in dienst. Welke stappen moeten doorlopen worden, wat zijn zijn/haar rechten en wat zijn uw rechten en plichten als werkgever? Stel al uw vragen tijdens deze cursus.

Medezeggenschapsrecht

Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van medezeggenschapsrecht? Het is voor u als bestuurder of HR-verantwoordelijke goed om te weten wanneer u het medezeggenschapsorgaan informeert. Welke eisen worden er dan aan u gesteld? Wanneer is het verplicht en wanneer vrijwillig? Leer er alles over tijdens deze cursus.

Specialisatiemodule Arbeidsrecht

Heeft u behoefte aan een brede Arbeidsrecht cursus waarbij extra aandacht wordt besteed aan voor uw onderneming belangrijke onderwerpen? In overleg stellen wij een cursus samen met op maat gemaakte inhoud.

WNRA CURSUS 1: HET TRANSITIEPROCES

In de cursus over het transitieproces staan de veranderingen voor uw organisatie centraal. Hoe zorgt u ervoor dat u na 1 januari 2020 helemaal Wnra-proof bent?

WNRA CURSUS 2: HET ARBEIDSRECHT VOOR AMBTENAREN

Wat betekent het nieuwe arbeidsrecht nu concreet voor ambtenaren? Kunnen zij na 1 januari 2020 makkelijker worden ontslagen en wat komt in de plaats van bezwaar en beroep? Dit soort vragen staan centraal in onze cursus.

WNRA CURSUS 3: VERDIEPINGSCURSUS ARBEIDSRECHT

Deze ‘Verdiepingscursus arbeidsrecht’ betreft een maatwerk- cursus waarbij wij in overleg met u inzoomen op een of meerdere arbeidsrechtelijke deelonderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan ontslagrecht, cao-recht of medezeggenschapsrecht.

Interesse in een cursus Arbeidsrecht?

Wilt u meer informatie over onze Arbeidsrecht cursussen en onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op!

Gerelateerde blogs

Website feedback

Wij stellen uw mening erg op prijs. Om uw ervaring te verbeteren vragen wij ongeveer 1 minuut van uw tijd om onze website te beoordelen.

You have Successfully Subscribed!