Skip to main content

De kracht van ambitie! Dat proefde ik tijdens mijn stage bij Boels Zanders Advocaten. Ik heb de mooie kans gekregen om 8 weken met ervaren professionals van allerlei specialisatie richtingen samen te werken en van ze te leren. Wat gaat de tijd toch snel. Als algemeen studentstagiaire heb ik van alles en nog wat mogen doen en van alle rechtsgebieden mogen proeven. Zittingen, besprekingen, presentaties en onderzoeken.

Ik bepaalde zelf
Ik mocht zelf bepalen in welke richtingen ik mij wilde verdiepen en hoe ik mijn stage invulde. De afwisseling en de verschillende klussen maakten de stage niet alleen leerzamer, maar ook veel dynamischer en interessanter. Deze ervaring is een van de grootste verrijkingen van mijn studententijd en van mijn studie. Naast het feit dat ik ontzettend veel kennis heb opgedaan, had ik vooral heel veel plezier. Ik was gewoon een deel van het team en dat vanaf de eerste dag. Soms had ik het gevoel, dat ik al veel langer deel uitmaakte van Boels Zanders Advocaten en dat voelde erg fijn. Boels Zanders is een kantoor waar professionaliteit en de cliënt altijd op plek een staan en tegelijkertijd heerst onderling een hele vriendelijke sfeer.

Jammer dat de laatste dag daar is
Op mijn laatste dag kreeg ik vaak de vraag: “En? Hoe vond je je stage?”. Deze vraag heb ik elke keer volmondig kunnen beantwoorden met: “Erg leuk en jammer dat het mijn laatste dag is!” En dit meende ik heel oprecht.

Waar wacht je op?
Wat dit kantoor zo bijzonder maakt, zijn de mensen en de mensen staan voor de ambitieuze aanpak en de goede sfeer. De kracht van ambitie? Ik zeg de kracht van Boels Zanders! Ik ben Boels Zanders Advocaten dankbaar voor deze mooie ervaring. Ik wil mij bij alle advocaten, juridische medewerkers en secretaressen bedanken voor deze leuke tijd. Je hebt nog niet gesolliciteerd? Waar wacht je op? Je bent al op de goede website!

Stojan Bakalov

Meer informatie:
Voor meer informatie over een student-stage lopen bij Boels Zanders kun je terecht op onze pagina voor studenten.