De vitale rol van de examencommissie in het HO, MBO en VO

Een goed functionerende examencommissie is van vitaal belang voor de kwaliteit, het functioneren en ook het imago van een onderwijsinstelling. Daarom organiseert team Onderwijs van Boels Zanders Advocaten op 23 juni 2021 van 16.00-17.00 uur een webinar in de vorm van een rondetafelgesprek, met als sprekers:

  • Dr. Jacomine Ravensbergen, vice-voorzitter College van Bestuur van Avans Hogeschool.
  • Prof.dr.ir. Aarnout Brombacher, voorzitter overkoepelend afstemmingsoverleg examencommissies TU/e en voorzitter examencommissie Industrial Design TU/e.
  • Mr. Marloes Warman, beleidsmedewerker juridische zaken van de Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.
  • Jos Kusters, voorzitter Raad van bestuur van de Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.
  • Mr. Bart Lathouwers, Onderwijsjurist MBO Raad.
  • Prof.mr. Paul Zoontjens, emeritus hoogleraar onderwijsrecht aan Tilburg University.
  • Nicole Niessen, partner en teamleider Onderwijs bij Boels Zanders Advocaten.

Het webinar is bij uitstek interessant voor bestuurders, voorzitters en leden van examencommissies alsmede decanen, directies en juristen van onderwijsinstellingen in het HO, MBO en VO. Maar, eenieder met interesse in het onderwijs(recht) is van harte welkom om deel te nemen. Aanmelden voor het webinar kan tot uiterlijk zondag 20 juni. Hopelijk zien we u (digitaal) op 23 juni!

Doelgroep

Het webinar is bij uitstek interessant voor bestuurders, voorzitters en leden van examencommissies alsmede decanen, directies en juristen van onderwijsinstellingen in het HO, MBO en VO. Maar, eenieder met interesse in het onderwijs(recht) is van harte welkom om deel te nemen.

Webinar informatie

Datum en tijd
Woensdag 23 juni
16:00 – 17:00 uur

Aanmelden

U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor dit webinar. Neem contact op via webinar@boelszanders.nl voor eventuele vragen.