[vc_wp_text]
[vc_wp_text]Boels Zanders Advocaten biedt haar cliënten de mogelijkheid om online over de voor haar relevante informatie te beschikken. Op dit zogeheten Boels Zanders Extranet kan in een strikt beveiligde omgeving een pagina worden ingericht die specifiek is afgestemd op de behoefte van iedere individuele cliënt. Op deze pagina worden documenten en stukken van de betreffende cliënt opgeslagen en kan gepersonaliseerd nieuws worden weergegeven. De cliënt kan de informatie altijd en overal raadplegen. Deze vorm van dienstverlening biedt toegevoegde waarde in grotere, maar ook in kleinere zaken.

Onderdeel van het Extranet is de Virtuele Dataroom (VDR). Door een virtuele dataroom zijn partijen en adviseurs in staat om bijvoorbeeld een onderzoek vanaf hun eigen werkplek uit te voeren. Processen kunnen eenvoudig gemonitord worden en achteraf is makkelijker vast te stellen welke mededelingen zijn gedaan. In de dataroom worden ook vragen beantwoord. Als extra online service voor onze cliënten heeft Boels Zanders sinds kort ook een eigen virtuele dataroom als onderdeel van ons online platform ‘Extranet’.

Beschikt u over uw eigen Extranet pagina? Dan kunt u hier inloggen.

Bent u geïnteresseerd in een eigen Extranet pagina? Neem dan contact op met uw eigen advocaat voor meer informatie.[/vc_wp_text]

[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]