Skip to main content

Insolventie & herstructurering

Betalingsproblemen, klanten die niet betalen en overige vragen op het gebied van faillissementsrecht. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Onze specialisten insolventie & herstructurering beschikken over ruime kennis en ervaring. Diverse advocaten worden met regelmaat door de rechtbank benoemd tot curator of bewindvoerder. Onze advocaten treden daarnaast op voor de verschillende stakeholders in faillissementssituaties. Zo staan wij bijvoorbeeld ondernemers bij in deze stressvolle tijd en zijn in staat om hun bedrijf, eventueel in afgeslankte vorm, door de moeilijke periode te loodsen. Daarbij werken wij vaak samen met vaste adviseurs van ondernemers. Denk daarbij aan accountants, fiscalisten en overige administratieve dienstverleners.

Wij adviseren bestuurders bij herstructureringen, schuldeisersakkoorden, faillissementsaanvragen en (bestuurders)aansprakelijkheidskwesties. Daarnaast begeleiden wij financiers bij herfinancieringen en het uitwinnen van zekerheidsrechten. In de praktijk hebben leveranciers, verhuurders en overige dienstverleners (zoals ICT-leveranciers) te maken met wanbetalers. Wij kunnen in dat geval de beste aanpak voor u bepalen om uw vordering te incasseren.

Verder komen onze advocaten in faillissementssituaties op voor de belangen van andere betrokken partijen, zoals werknemers, overheidsinstellingen en commissarissen. Waar nodig schakelen wij met andere specialisten. Kiest u voor Boels Zanders Advocaten, dan kiest u voor een geïntegreerde en doortastende aanpak.

Uiteraard zijn we niet gebonden aan een provincie om met u te werken. Boels Zanders heeft fysieke kantoren in Eindhoven, Venlo en Maastricht.

Wij staan voor u klaar.

DGA Uitdagingen in het familiebedrijf

De vlucht naar voren, herstructureren onder eigen regie

Door de coronacrisis bevonden veel familiebedrijven zich in zwaar weer. Inmiddels pakken we het normale leven weer op, maar is de impact van de coronacrisis nog voelbaar. Hoe komt u als ondernemer weer uit het dal? En welke mogelijkheden zijn er om uw eigen onderneming te ontdoen van oude ballast?

Lees meer ›