Skip to main content

Enthousiast stapte ik begin januari het kantoor in Venlo binnen. Het is nog steeds ongelofelijk hoe snel die weken voorbij zijn gevlogen. Nadat ik door alle advocaten en medewerkers hartelijk was ontvangen, kon ik direct aan de slag met mijn eerste opdracht. Zo kon ik mijn theoretische kennis eindelijk in de praktijk brengen!

Hoewel ik in de afrondende fase van de master Ondernemingsrecht zit, kreeg ik bij Boels Zanders de mogelijkheid om mijn stage zelf in te richten en zo ook andere rechtsgebieden te bekijken. Zo werd mijn interesse in het arbeidsrecht bijvoorbeeld nogmaals bevestigd.

Naast het schrijven van memo’s mocht ik mee naar zittingen, specialisatiebijeenkomsten en cliëntbesprekingen. Ik kon aansluiten bij een jurisprudentie-overleg, de wekelijkse borrel en ook bij activiteiten van de Jonge Balie was ik van harte welkom. Deze diversiteit maakte mijn stage ontzettend leuk en erg dynamisch. Boels Zanders heeft mij echt de mogelijkheid geboden om te ervaren hoe het is om als beginnend advocaat aan de slag te gaan.

Acht weken lang heb ik het gevoel gehad dat ik echt onderdeel was van het team van Boels Zanders. Ook het persoonlijk contact met alle medewerkers gedurende de afgelopen periode waardeer ik enorm. Je kan bij iedereen binnenlopen en iedereen staat voor je klaar. Ik wil iedereen dan ook bedanken voor de samenwerking, de tips en vooral voor de gezellige en leerzame tijd. De stageperiode was voor mij oprecht een verrijking en ik kan het iedere (bijna) afgestudeerde aanraden. Het feit dat ik baal dat het alweer mijn laatste dag is, zegt naar mijn mening genoeg. Ik zou het mooi vinden om hier in de toekomst terug te kunnen keren!

Bram Haanen

Meer informatie:
Voor meer informatie over een student-stage lopen bij Boels Zanders kun je terecht op onze pagina voor studenten.