Skip to main content

Mijn eerste echte kennismaking met Boels Zanders was tijdens het recruitmentdiner afgelopen jaar van de juridische faculteitsvereniging Ouranos te Maastricht. In een informele en ongedwongen setting maakte ik kennis met Stijn Blom, Gitte Vansant en Helen Houben, alle drie werkzaam bij Boels Zanders. De sfeer tijdens dit diner was hartstikke gezellig en toegankelijk. Met dit diner in het achterhoofd en wetend dat er nog een mogelijkheid was om stage te lopen in periode een van het academisch jaar was het voor mij duidelijk dat ik wilde solliciteren voor een student-stage bij Boels Zanders.

Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd. Niet alleen op juridisch gebied, maar ook op persoonlijk vlak. Een stage is de perfecte periode om meer te weten te komen over de advocatuur of een bepaald kantoor en daarnaast om jezelf een spiegel voor te houden. Boels Zanders geeft je de mogelijkheid om dit allemaal te ontdekken. De advocaten en partners zijn erg betrokken en je merkt dat zij ook willen dat jij een zo’n goed mogelijk beeld kan vormen van de advocatuur en het kantoor. Tijdens mijn stage heb ik namelijk niet alleen op kantoor gezeten en memo’s geschreven, maar ben ik ook samen met mijn mede student-stagiaire toeschouwer geweest bij verschillende zittingen, zowel in bij de rechtbank Maastricht als bij Roermond en ben ik mee geweest naar verschillende cliëntgesprekken. Ook heb ik verschillende jonge balie activiteiten en kennissessies mogen meemaken.

Al met al zou ik Boels Zanders Advocaten zeker aanraden als je jezelf wil verzekeren van een leuke en leerzame stageplek, waar je meer te weten kunt komen over de advocatenwereld.

Groet,
Annabel Vonken

Meer informatie
Voor meer informatie over een student-stage lopen bij Boels Zanders kun je terecht op onze pagina voor studenten.