Skip to main content

Met lichte tegenzin begon ik aan mijn stageperiode. Mijn geliefde zomervakantie opgeofferd voor een stage bij Boels Zanders Advocaten. Maar het was een keuze die ik achteraf direct weer zou maken. Wat heeft Boels Zanders Advocaten mij in een enorm positieve zin verrast. De tijd is voorbij gevlogen door alles wat ik heb geleerd en de gezelligheid met de advocaten en partners.

In de acht weken stage heb ik uiteenlopende werkzaamheden verricht als student-stagiaire. Ik heb memo’s geschreven, literatuur- en jurisprudentieonderzoek verricht, blogs opgesteld, besprekingen en meerdere zittingen bijgewoond. Door de kantoorbrede stage bij Boels Zanders Advocaten heb ik kennisgemaakt met een veelzijdige rechtspraktijk. Binnen Boels Zanders Advocaten krijg je de ruimte om niet alleen op juridische gebied veel te leren, maar ook op persoonlijke gebied jezelf te ontwikkelen. Het is voor mij dé manier geweest om er achter te komen welke rechtsgebieden bij mij aansluiten, waarop ik mijn keuze voor mastervakken toch nog gaan aanpassen

Boels Zanders Advocaten heeft mij laten inzien hoe leuk het recht in de praktijk is. De diepgaande en brede juridische dienstverlening met een ontspannen werksfeer, de perfecte combinatie als je het mij vraagt. Ik kijk terug op een waardevolle periode en zal zeker aan Boels Zanders denken zodra ik het werkveld ga betreden. Dus advocaten en partners van Boels Zanders Advocaten, zoals al eerder gezegd: misschien wel tot ooit!

Dyan Peters