“Binnen een half uur hebben we het juiste antwoord”

Royer pallets werd opgericht in 1940 als houtzagerij. In de jaren 70 werden op vraag van grote industriële klanten, pallets aan het gamma toegevoegd. Anno 2016 beschikt Royer over een uiterst modern productieapparaat voor de productie van pallets én een webshop voor tuinhout en tuinartikelen (www.gardibo.com). Eind 2015 is het bedrijf uitgebreid door de overname van een failliet Nederlands bedrijf. General Manager Herman Wellens vertelt hoe hierbij ook Boels Zanders Advocaten voor het eerst in beeld kwam.

“We deden een overname in Nederland vanuit een faillissement en daarvoor zochten we een advocatenkantoor. Boels Zanders werd ons aanbevolen door een relatie. We hadden geen tijd om verder te kijken en hoopten maar dat ze goed waren.” Gelukkig was die 1e ervaring positief. “Ze deden precies wat we nodig hadden en ook nog heel snel, heel efficiënt en heel bereikbaar. Ik houd niet van een heleboel ‘tralala’. Als je een doorstart maakt vanuit een faillissement, heb je geen tijd om veel dingen na te kijken en moet je soms snel beslissingen nemen. Dan kun je geen 2 dagen op een antwoord wachten. Boels Zanders snapt dat. Indien nodig werden de juiste partners gecontacteerd en hadden we een half uur later het juiste antwoord. Het was onze eerste samenwerking, maar zeker niet de laatste.”

Wellens was vooraf redelijk sceptisch, want over het algemeen vindt hij Belgische kantoren efficiënter werken dan Nederlandse. “Bij de Nederlanders wordt er doorgaans wel heel veel verteld. Dan wordt er allerlei onderzoek gedaan dat veel geld kost maar achteraf niet nodig blijkt. Dat was bij Boels Zanders absoluut niet zo, zij proberen zeker niet de kosten op te drijven. Ze doen wat ze moeten doen. Ze geven de nodige adviezen waar je allemaal aan moet denken, maar dat is ook goed. Het is zeker niet zo dat ze proberen om overbodige diensten te verkopen. De aanpak is heel persoonlijk, eerlijk en direct. Het contact met onze contactpersoon Jeroen Tulfer is ook heel goed, dat is natuurlijk het allerbelangrijkste.”

Website feedback

Wij stellen uw mening erg op prijs. Om uw ervaring te verbeteren vragen wij ongeveer 1 minuut van uw tijd om onze website te beoordelen.

You have Successfully Subscribed!