Congres Zorg voor uw Vastgoed

Congres Zorg voor uw Vastgoed
Om de continuïteit en kwaliteit van de zorgverlening nu en in de toekomst te borgen, zullen zorginstellingen tijdig beleidsmaatregelen moeten treffen om de impact van wijzigingen in wet- en regelgeving en sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen op de vastgoedportefeuille op te vangen. Beleidsbepalers worden daarbij met tal van complexe financiële, juridische, organisatorische en strategische vraagstukken geconfronteerd. Hierover organiseren wij voor beleidsbepalers in met name de langdurige zorg op 21 maart 2019 te Eindhoven het congres Zorg voor uw Vastgoed.

Een dag volledig in het teken van het strategisch vastgoedbeleid, waarop wij u door het proces van het ontwikkelen, opstellen en uitvoeren van een strategisch vastgoedbeleidsplan leiden. In het kader daarvan zullen wij de belangrijkste kansen en valkuilen in relatie tot zorgvastgoed op multidisciplinaire wijze belichten, best practice tips met u delen en voldoende ruimte bieden voor debat.

Dagvoorzitter

Onder leiding van dagvoorzitter mr. André Rouvoet, oud-politicus en voorzitter Zorgverzekeraars Nederland, hopen wij u te inspireren en van elkaar te leren.

Sprekers

Op het congres zullen onder meer de navolgende personen als spreker of als panellid een bijdrage leveren:

  • de heer prof. dr. Jan Latten, bijzonder hoogleraar sociale demografie verbonden aan de Universiteit van Amsterdam;
  • de heer drs. Ewald Knoors, deskundig in passende bouwconcepten in de zorg verbonden aan adviesbureau Van Aarle en De Laat;
  • de heer drs. Ralph Poulssen, expert financiering en businesscases in de zorg verbonden aan EY Montesquieu;
  • de heer mr. Harm Heynen, specialist vastgoed- en huurrecht in de zorg verbonden aan Boels Zanders Advocaten.

Bent u geïnteresseerd?
Bezoek onze inschrijfpagina voor meer informatie over het programma, deelnamekosten en uw aanmelding.