Webinar – Actualiteiten Arbeidsrecht in het onderwijs

De ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben ook grote gevolgen voor de onderwijssector. Arbeidsrechtelijke vragen hebben onder meer betrekking op verplicht thuiswerken, verlof, re-integratie van zieke werknemers en loondoorbetaling aan werknemers die in quarantaine zitten.

Deze vragen komen aan bod tijdens het webinar op 17 november aanstaande, waarin arbeidsrechtadvocaat Emma Backus-Houtakkers u zal bijpraten over arbeidsrechtelijke actualiteiten in het onderwijs en arbeidsrechtjurist Gilles Raaijmakers van de Universiteit Maastricht met haar in gesprek gaat over voorbeelden uit de praktijk.

Ook zal worden ingegaan op internationale vraagstukken, zoals de gevolgen op het gebied van sociale zekerheid voor thuiswerkende grensarbeiders. Tot slot zal aandacht worden besteed aan dossieropbouw in het onderwijs.

Doelgroep
Dit webinar is geschikt voor HR-medewerkers, (bedrijfs)juristen en adviseurs in het primair, middelbaar en hoger onderwijs.

Direct aanmelden voor het webinar: Actualiteiten arbeidsrecht in het onderwijs

Website feedback

Wij stellen uw mening erg op prijs. Om uw ervaring te verbeteren vragen wij ongeveer 1 minuut van uw tijd om onze website te beoordelen.

You have Successfully Subscribed!