Webinar – De kracht van Amplitie

In eerdere kennissessies hebben wij al stil gestaan bij typische arbeidsrechtelijke onderwerpen, zoals de zieke werknemer en dossieropbouw bij onvoldoende functioneren.

Op 29 september 2020 om 15:00 uur organiseert team Arbeidsrecht van Boels Zanders een webinar waarbij wij Daniëlle Klerken van Amplitia hebben uitgenodigd. Daniëlle is arbeids- en organisatiepsycholoog en zij zal ons meenemen in de kracht van Amplitie, sturen op werkgeluk. Het webinar zal 1 uur duren.

Daniëlle zal stil staan bij de vraag hoe sturen op werkgeluk bijdraagt aan succesvolle organisaties. Hoe je daarmee uitval of conflictsituaties voorkomt. Hoe je van werkgeluk naar winst komt en waarom je elke euro die je investeert meermaals terugverdient.
Mareine Callemeijn zal vanuit haar hoedanigheid als arbeidsrechtadvocaat tijdens dit webinar de verbinding maken tussen werkgeluk en de soms noodzakelijke juridische werkelijkheid. Is het binnen de juridische kaders mogelijk op werkgeluk te sturen en welke mogelijkheden biedt de wet wanneer werkgever en medewerker er niet meer samen uitkomen?

Doelgroep
Dit webinar is geschikt voor HR-medewerkers, (bedrijfs)juristen, bestuurders en adviseurs.

Direct aanmelden voor het webinar: De kracht van Amplitie

Website feedback

Wij stellen uw mening erg op prijs. Om uw ervaring te verbeteren vragen wij ongeveer 1 minuut van uw tijd om onze website te beoordelen.

You have Successfully Subscribed!