Webinar – Uitdagingen in onderwijsinnovatie

Onder druk van de coronacrisis hebben onderwijsinstellingen zich snel moeten aanpassen aan veranderende omstandigheden. In alle onderwijssectoren is er snel geïnnoveerd zodat leerlingen en studenten op afstand kwalitatief goed onderwijs kunnen volgen.

Deze veranderingen hebben ervoor gezorgd dat het online onderwijs snel geaccepteerd is en mogelijk ook een vast onderdeel zal blijven van het onderwijsaanbod. Een verdere ontwikkeling van ‘blended teaching’ ligt voor de hand. Dit betekent ook een nieuwe manier van het vervullen van rechten en plichten tussen ouder/leerling/student en de onderwijsinstelling.

Op 16 september 2020 organiseert team Onderwijs van Boels Zanders een webinar over de uitdagingen rondom onderwijsinnovatie. Wij gaan dan nader in op:

– Registreren en volgen van leerlingen en studenten
– Informeren betrokkene en delen van gegevens met derden
– Privacy bij online onderwijs en examineren
– Toetsen en beoordelen op afstand
– De rol van de examencommissie

Doelgroep
Dit webinar is geschikt voor bestuurders, toezichthouders en directies van onderwijsinstellingen in alle onderwijssectoren.

Reserveer deze datum in uw agenda
Deelname aan dit webinar is kosteloos. U ontvangt medio augustus van ons een uitnodiging waarmee u zich direct kun inschrijven. Reserveer alvast de ruimte in uw agenda:
klik hier voor reservering in uw Outlook/Apple agenda
klik hier voor reservering in uw Google agenda

Website feedback

Wij stellen uw mening erg op prijs. Om uw ervaring te verbeteren vragen wij ongeveer 1 minuut van uw tijd om onze website te beoordelen.

You have Successfully Subscribed!