Over Stichting Giving Back

Stichting Giving Back begeleidt ambitieuze scholieren en studenten die uit een omgeving komen waarin verder studeren aan een hogeschool of universiteit nog niet vanzelfsprekend is. Deze scholieren en studenten, veelal met een multiculturele achtergrond, missen rolmodellen in hun directe omgeving en een relevant netwerk. Giving Back brengt hen in contact met mensen (en organisaties) die een voorbeeld zijn en hen als mentor inspireren. Giving Back biedt deze scholieren en studenten verder ook een activiteitenprogramma dat bestaat uit verplichte workshops en keuze-events.

Samen ambities waarmaken

Ambitie komt voor in verschillende vormen en maten, iedereen heeft het. Een duidelijk doel voor ogen hebben en je daar volledig voor inzetten, ook dat is ambitie. Wanneer twee partijen met een gemeenschappelijk doel de handen ineenslaan, kunnen ambities nog sneller worden gerealiseerd.

Boels Zanders is een samenwerking aangegaan met Giving Back. Zo kunnen wij samen de ambities van scholieren en studenten waarmaken

Een steentje bijdragen

Namens Boels Zanders neemt Xander Wynands zitting in de stadscommissie Eindhoven van Giving Back. “Ik ben er trots op dat wij samen met Giving Back in de regio Eindhoven een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van scholieren en studenten”, aldus Xander. “Ik hoop dat veel bedrijven en scholengemeenschappen in de regio zich openstellen voor een kennismaking met Giving Back om jonge talenten in onze regio een mooi Giving Back programma te bieden”.

Giving Back wil graag in contact komen met scholen in Eindhoven en omgeving. Deelnemende scholen zullen scholieren die in de doelgroep van Giving Back vallen motiveren om te participeren aan het programma. Richtlijn hierbij is dat scholen in totaal 10 deelnemers afvaardigen uit de klassen 4 havo en 5 vwo. De deelnemende school stelt verder een schoolcoördinator aan en werkt actief mee aan workshops en andere activiteiten

Contact

Wil uw organisatie hier een bijdrage aan leveren? Kijk dan eens op boelszanders.nl/giving-back of neem direct contact op met Xander Wynands via telefoonnummer 088 30 40 194 of e-mail wynands@boelszanders.nl.